ORDER FORM

Name:
Shipping Address:
Postcode:
Phone Number:
Email Address:
Item Code:
Payment Method Maybank
CIMB
Interbank Transfer (Other Banks)
ATM Cash Deposit
I'm willing to pay in 2 days
Willing to wait for reply?
If some of the items are not available?
Note (e.g: alternatives codes if some of the items listed are not available)
I'm agree with the Terms & Conditions Yes
No

This HTML form was created by Freedback.

Update News!

Dear all,

Berita baik! ABJK akan melebarkan sayap perniagaan dgn menjual pelbagai koleksi hijab terkini. Dan kami bercadang untuk menjadikan blog ini sebagai blog rasmi ABJK Hijab Online Collections. Kami sedang dalam proses mengumpul materials dan pembukaan secara rasmi akan diwarwarkan di Facebook rasmi kami InsyaAllah.

Terus menyokong kami di ABJK!!=)

Terms & Conditions

1. We prefer you to fill up the Order Form. All the order hanya akan dilayan melalui e-mail sahaja.
2. Hanya "SERIOUS BUYER" dibenarkan untuk berurusan dengan ABJK Hijab. So, please don't be a cheater and if you want to cancel the order, just tell us within two days of reservation. Kesian dekat customer lain yang teringin nak item(s) tu.
3. Semua harga adalah tetap kecuali jika dinyatakan dalam promosi yang akan diumumkan kepada pelanggan dari masa ke semasa.
4. Reservation is allowed for two days only. After that all reservations without payment will be automatically canceled. However, we can hold the reservation for those who have a problem to make a payment (with the acceptable reason). Tetapi, MESTI inform dgn kami juga within two days & deposit diperlukan sekiranya reservation lebih dari 3 hari. 
5. Item(s) yang mempunyai kecacatan seperti kotor yang sukar dibersihkan boleh dipulangkan semula dalam masa 3 hari selepas pelanggan menerima barangan. Pelanggan hanya dibenarkan untuk menukar dengan mana-mana item(s) yang sama harganya atau menambah wang untuk item(s) yang ada dalam stok ABJK. Kos pemulangan semula ditanggung oleh pelanggan. Harap maklum.
6. Setiap pelanggan perlu memberikan bukti pembayaran kepada pihak ABJK melalui e-mail atau order anda tidak akan di layan.
7. Harga setiap item(s) tidak termasuk kos penghantaran. Pihak ABJK Hijab menggunakan khidmat Poslaju Malaysia sahaja dan penghantaran mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung kepada alamat penghantaran.
8. Tracking nombor Poslaju akan diberikan melalui e-mail dalam tempoh sehari selepas pengeposan dilakukan.


Happy Shopping With Us..^_____^